View Single Post
Old 09-25-2007, 01:12
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
....azzal a korláttal persze, hogy ez kizárolag kilépés alatt állo tagnál alkalmazható, vagyis alapesetben maradjon a legalább 10%.
...
A nullázhatóági javaslat pont nem emiatt vetődött fel, annak úgy van értelme, ha bármikor 0-ra vehetem a min. értéket 10% helyett.
Quote:
Originally Posted by TDK View Post
Azt nem támogatom hogy a kiváló tagnak csak küldeni lehessen, ö ne hivhasson, mert a baráti viszonyban szétváló szöviket, nem kéne büntetni a ritka visszaélések miatt./hogy ez miért lehet büntetés, azt remélhetöleg nem kell magyarázni, aki nem tudja, ne szóljon bele/
Való igaz, fennáll a lehetősége, hogy pont az veszi észre hogy megy felé a sereg, aki csak küldeni tud, viszont ha olyan baráti a szövi, egy sms, és kap védelmet. Ha viszont mégsem olyan baráti az a szövi amilyennek látszott, és a kilépő búcsúajándékul elviszi jópár körre a védelmet, akkor már késő bánat, hogy 0-ra lehetett volna állítani. Vagy mikor bontódik a szövi, állítsam rögtön nullára? Az még nagyobb kiszúrás a baráti szövikkel, nem beszélve a másik 2 tagról.

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Az első rész logikus és támogatom.

A másodikat nem.
A megoldás már rég megvan rá, 0-ra is lehessen állítani a szövi helpet...
Az csak részmegoldás. Egyrészt az minden tagra vonatkozik, nem csak egyre, másrészt ha én akarnék így ki***ni valakikkel, csak akkor hívnám el a full sereget hosszú körökre, mikor már alig van hátra az utolsó 24h-ból. akkor már hiába állítja 0-ra, ahogy feljebb kifejtettem. Sőt, még el is bontanék tőlük, hogy minél hosszabb legyen az út, meg ne tudjanak rögtön ütni. Erre lenne jó az automatice hazaindulás a bomláskor, de az megint a baráti szöviknek árthat. Ha van egy haverod, akinek muszáj kilépnie x okból, és a bomlás előtt 1 órával azt látod hogy sereg pl. 3 körre tőle, Te nem küldenél neki védelmet?

http://stevzland.myminicity.com/ind