View Single Post
Old 09-23-2007, 07:52
szajonara szajonara is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Végül is mégsem ujrázok, amikor legutoljára elvitte az íjakat addigra már 14 körre voltam és az odaút alatt hullot el annyi hogy tudtam 850 et pótolni, mivel elötte beton védelmem volt és ugyanannyi tonyom van mint barakkom nem fért be 2k lóval remélem a support tesz valamit de addig is kicsit kap tőlem. Most amúgy már tudom mi a baja, még 5 ben 400 heki környékén az egyik hadisunk ráment fosztással, ezt sérelmezi annyira. Hát nem tudom a szóban forgó hadis nekm pl. úgy lett szövim, hogy 300 heki környékén nekemjött be is fért, akkor még ork tábi volt, hazaérése elött 2 percel viszont teljesen kitekiztem. Akkor még mindketten MFek voltunk, kb 1 hétig küzdöttünk egymással, és MNT helyett inkább szövik lettünk. Azóta is ő a legjobb szövim, nagyon jól tudunk együtműködni. Szóval kicsit fura hogy ennyire a szivére vette azt az 1 ütést. 5ben 400 on nem hinném hogy pótolhatatlan veszteség, én már nem is emlékeztem rá, de így hogy mondja, van benne valami. Modjuk egy fosztás és amit most csinált velünk szerintem nem egy kategória.

Last edited by szajonara; 09-23-2007 at 07:55..