Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha csak a föld odafokozok, elindtíom a sereget, és a beütés előtt nem kell fokozni.
Ha elég messziről jöttem, ezzel a módszerrel kell: esély nyílik a visszatámadásra is akár.
Bár lehet, hogy nincs nagy különbség, de érzésre ez nekem jobban bejön, mert így tőlem is függ, hogy mennyit visznek.
Nyilván, aki az 500K katis lefokozást nem csináltra, ezt se fogja.
Pl X hekit vinnének, de ha fokozok Y katit, akkor csak 0,9X-et fog vinni.
Nyilván akkor csinálom, ha 0,1X heki fedezése több, mint y katona..
|
Ez így igaz is lenne, ha az y kati árából nem tudnám újraépiteni az ország 30-40%-át amivel csak 0,6x hekit visz a másik...
Ez azért egy rossz ötlet, mert egyszerüen annyit érnél el ezzel, hogy elérdektelenitenéd a fokozásos menekülést, viszont benne hagynád azt, hogy bárkire ráfokozhatok és üthetem, mindezt úgy,hogy esélye sincs visszajönni rám és biztosra hozok rendesen földet!!!
Quote:
A számokról:
20% házzal, 30% lakitekivel számoltam, becslésnek szerintem jó.
1000hekis ori 47600pontos-->59K-ig tud fokozni.
24% növekedés.
300hekit bont, úgy számoltam, hogy házból is anynit bont, amivel 98%-os fogl. tart. (Azaz 95házat tart meg+300üres)
37237pont
78%-a az eredetinek 22%-os csökkenés.
|
így ez igaz is lehet, de én 2ori példáján néztem ami közelebb áll a valósághoz.
A ori 1000hekin, B ori 1230hekin. A oda tud fokozni B-hez 60k kati befokozásával, B-nek 600hekinél is többet kell bontani hogy A hoz érjen, ha házakat is bont, nem csak épületeket, ez 30%környéke???
Van még mit csámcsogni a dolgon, pl hogy a malusznál, legyen egy minimális heki különbség ami alatt nincs malusz.