Thread: 1A események
View Single Post
Old 09-21-2007, 09:46
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.

Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!
Először is, légyszives nézz a tükörbe és utána mondd ki nyugodt szívvel, hogy nem egy hasonlóan nagyképü alakot láttál, mint Synkel.
Nem fog menni, mert az vagy.

És itt vége is részemről a személyeskedésnek.
Beverték a klánt, előfordul az ilyen, egy buta hiba miatt nem tudtunk tenni ellene... és az a buta hiba az én hibám volt (Synk, csönd legyen.).

Részemről nagyon elegem van abból, ami az A körül zajlik, beütöttek a láma Vadászok, hajrá, magam is gratulálok nekik, tényleg szép volt és megérdemelték a földet, még akkor is, ha a szerencse is közbejátszott.
Miért nem lehet ennyiben hagyni, mint más klánoknál, miért kell méltatni a tagok mentalitását? Én nem érzem, hogy gyáva lennék, vagy, hogy bármikor megfutamodtam volna, de mivel a klán tagja lettem, ugyanúgy "megbélyegeztetek", mint a többieket. Köszönöm. Még átgondolom mi legyen, de azthiszem részemről ennyit az 1/A-ról és mivel másutt jelenleg nem is játszom, egyelőre ezzel együtt az egész Hódítóról.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"

Last edited by Cassandra; 09-21-2007 at 09:49..
Reply With Quote