View Single Post
Old 09-21-2007, 07:37
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Exclamation Üdvözöllek dicső lovag!

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ja és bármit mondok bárkinek rólad elolvassa elöbb amiről beszélek aztán ha ő is ugy érzi ugy érzi ha nem akkor meg nem
Igen, de a probléma ott kezdődik, hogy "bárkinek bármit modnok rólad"... Én legalább egyenes voltam, nem értettem egyet valamivel amit írtál, és neked írtam! Engem nem úgy neveltek, hogy máshoz menyjek nyafizni. Ha velem van gondod, nekem mond, és ne másokat keress meg vele. Elég szerencsétlen húzás. Most kezdjek el egy tök kívülálló személynek duruzsolni a fülébe, hogy "Júúj, ez a Harcosok így, meg úgy..." Elég gáz lenne szerintem.

De ténleg mondd meg van-e így értelme beszélgetnünk ha a végén kiderül,hogy a te büneid mindig kisebbek,mint a másé?:S
Mikor 20emberből 1 sem adott neked igazat:S
Másolgassam be ide a PM-eket amiket kaptam kb 20 embertől, hogy a nyers stílusomon kívül azért igazam volt?.. Azt hiszed engem érdekel, hogy mit beszélsz, MIUTÁN úgy kötekedtél velem, hogy nyíltan kiírtad, hogy el sem olvasod miket írkálok? El sem olvastad, de azért szajkóztad a saját propagandaszöveged... Gratulálok! Igazad van, így nincs értelme beszélgetni!

Ja és azért kezdtem most itt veled beszélgetni mert azt szajkózod sok az értelmetlen téma, beírás...Aminek számát gazdagítottad ezzel a témával is
Nem hiszem, hogy értelmetlen volt ez a téma, ha leszállnál arról a bizonyos lóról, hogy én csak és kizárólag a te személyed ellen vagyok, akkor talán észrevetted volna, hogy elég sok értelmes ember látogatta meg ezt a topicot, és igen sok értelmes hozzászólás született. És sok hasznos konklúzió. Az emberi kapcsolatok megteremtése az ellentétek kompromisszumokkal történő elsimítása sokkal értelmesebb, mint azon vitatkozni fél tucat embernek, hogy 6+6=12.

Bort iszol de vizet prédikálsz:S
Ez nem teljesen igaz, egyrészt a fent leírtak miatt, másrészt meg te (meg más se) látott éntőlem még olyat, hogy bemegyek egy topicba, és direkt röhögve teleírom hülyeséggel, majd utána még büszkén fel is vállalom, hgoy igen, direkt írtam nem ide való dolgokat, majd a topicnyitó arcába röhögök, hogy "Lám, csak sikerült tönkretegyem az igyekezetedet."
Ha te ilyet láttál tőlem, akkor bárhol is legyél a játékban, utalok neked 4 milliárd aranyat, ha normál csoportban vagy, akkor az utalás után én magam fogom saját magam feljelenteni a supporton, hogy tegyék át az országomat anarchista csoportba!
Nagyjából ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz.
Meg annyit, hogy most a 3. nap kezdődik lassan, hogy kitöröltem a hozzászólásaimat, miután te kijavítottad az indító szöveget!

Tehát jelnleg te vagy az, aki értelmetlen feszültséget indukál. Nem én. Már rég lezártam az ügyet.
Te kijavítottad a magad részét, én meg kitöröltem magam a topicodból.
Ezzel én (sajnos úgy néz ki, hogy naívan) úgy gondoltam, hogy a téma le van zárva.
De neked csak sikerül minden nap újra elővenni valamilyen ürüggyel.

Valóban. Így nem lehet kommunikálni. Ebben igazad van. De azt hiszem ezek után azért nem kéne rámkenni, hogy a kommunikációs csatornát én szabotálom... Szomorú.
Reply With Quote