Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-21-2007, 07:14
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%
Default 11. kör

Amíg a fejet szedegetem a lábamról addig csak arra ügyelek, hogy ha a kardos támad akkor páncélt (alkarvédő-sodronying) érjen a csapása. Ha szúrna akkor félrecsapom a pengéjét.
Próbálkozol, de nem igen sikerül kivégdened, a sérült válladba kapsz még egyet (-5 FP). Fáj a vállad, csak erőfeszítés árán tudod használni.

Már éppen örülnék, amikor a váratlan fájdalom ér. Dühömben még gyorsan minden erőmet összeszedve fordulva vágok egy hatalmasat reménykedve, hogy viszonozni tudom a kedvességét a szellemalaknak. MAjd tovább pördülve megküldöm a fejét a páncélosnak egy rugással, aki valószínűleg éppen szeretne feltápászkodni, majd ismét tovább forogva ágok egy hatalmasat, hátha mégegyszer meglepem a dögöt.
Ez kicsit sok lesz egy körben....
Megfordulsz, csapkodsz, de a levegőt kaszálod. A páncélost megrugod, és visszahanyatlik a földre.

Ez kellett neki. Felkelek, kozben a kezembe veszek egy újabb üvegcsét amit egyenlőre tartalékolok még...
A kardommal viszont odavágok a dögnek.
Odavádsz, de elvéted a távolságot, és csak a levegőt éri az ütésed. A csonti ismét elindul feléd, megpróbál megtámadni, de elvéti.

Nos mivel a hátrabukfenc nem megoldható, ezért leszúrom a kardokat, majd lefejtem magamról a csontváz kézmaradványait és magát a csontit is.
Elég erős, így nem megy könnyen, de érzed, hogy ha lassan is, de sikerülni fog lefejteni a kezeit magadról. A lábaival továbbra is szorosan rádfonódik. A kézfejedet próbálja harapdálni, hátha elengednéd, de nem ér el addig, aztán a válladdal próbálkozik, de a láncinget ne viszi a foga.

- Dartunra, ezek elszíjják az erűm! - hördülök fel hangosan

Amennyire tudom magam védem és közben megpróbálok felállni.
Csontival a hátadon, ez nem egyszerű, de megy. Sikerül a páncélos támadását is védened.

Last edited by Chris; 09-21-2007 at 07:29..