Quote:
Originally Posted by lacqa
az egész Ati felvetéséből indult ki, ott van leírva hogy miért lenne jó
egyébként kis csoportokban még akkor is jól jön egy plusz ország a topkörök teljesítéséhez, ha inaktív az illető - feltéve ha nem feletted van
sőt - bár a távolság képletét még nem sikerült megfejteni - szerintem az függ a csoportmérettől, így aztán egy plusz ország nem növeli, hanem csökkenti a távolságokat. már ha nem közéd és a célpont közé kerül az illető 
|
Rátapintottál a lényegre. Nagy csopikra ez nem lenne komoly hatással, de kis csopikban hol akad el az ember??? általában a nagyobb szabis tömegnél a top30 aljában,ahol lassan tud csak fedezgetve haladni mert +-7körön belül csak szabisok (ez főleg mf-eknél van így), és esetleg jön egy feltörekvő erős szövi és megint a szabisok alatt találja magát. Ha fellép a következő orival, akkor nagy valószinüséggel ezalatt találja magát, vagyis ezzel is maga ellen dolgozott szerintem.
Én arra irtam amúgy, hogy akkor ne legyen benne a pontlistában, de csökkenjen a területe x ideig. ezzel a topos visszaélések is kiszürésre kerülnének, és nem lenne még több inaktiv ori a top30 környékén a pontlistában
(feltételezem, hogy olyan orit, ami halálmessze van a top30tól nem fagyaszt, mert azzal gondok lehetnek)
Viszont eszembe jutott még1 kritérium:
-5.szinten ne lehessen faggyasztani.
2 ok miatt:
1, esetleges kezdők nem fogják ott lent probálgatni, mert milyen jó.
2, hogy a lenti tekiirók/termelők csak akkor tudjanak másik orival fordulni, ha fellépnek/törölnek