Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
1.Angolban alapvetően azért nem tudnak előre jutni, mert kevés az aktív játékos, és A-ból is nehéz fordulni.sztem nehezitene a játékon, mert a beragadt fagyasztott orik csak azt a határt erősitenék meg ahol elakadtak, vagyis egyre több inaktív orit szaporitanának a pontlistában az elakadás helye körül. számomra ebből az következik, hogy még lejjebb fog elakadni a következő orijával. (ha bent maradnának a pontlistában). De ha te ezt máskép látod akkor fejtsd ki, hogy miért nem így lenne.
a többinek semmi köze a javaslathoz.
nekem is tetszik a javaslat, hogy ilyen módon átlehessen ugrani egy-egy beragadt orit, csak én amellett probálok érvelni,hogy ne maradjanak benne a pontlistában.
|
most fejtettem ki hogy milyen okokból nem aktívak játékosok (amúgy mivel nem úgy kezdődött hogy sok volt az inaktív ország, ezért nem nevezném azt fő/alapvető oknak), ezen okok közül a javaslat csak egyet érint, de azt sem nagy mértékben, tehát nincs oka amiért tömegével térjenek vissza játékosok azon a módon hogy másik orijukat fagyasszák, tehát nem áll fenn annak a veszélye amitől te tartasz.
...gyűrd már össze a papírsárkányt és lépj át rajta...