View Single Post
Old 09-20-2007, 21:41
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by lacqa View Post
őszintén szólva nem sokat értek abból amit írsz, a későbbi magyarázataiddal együtt sem. és nem látom hogy mire alapozod amiket állítasz. angolban alapvetően három okból szabiznak az emberek:
  1. mert nem tudnak előrejutni - ezen úgy változtat a javaslat, hogy a feltorlódott orik egy csoportnyit előrébb juthatnak, ez pozitív hatással lenne a játékra
  2. mert unják a játékot - ezen nem változtat semmit a javaslat, sem pozitív, sem negatív értelemben. illetve ha megélénkül az előzőleg kifejtett okokból a játék, akkor könnyebb lesz haladni, és akkor itt is kicsit javulhat a helyzet.
  3. mert nem tudják fizetni a VIP-et - ezeknél sem változtatunk az okon, legfeljebb ha élénkül a játék, és 90 nap alatt könnyebben meg lehet csinálni egy szintet, akkor itt is javul kicsit a helyzet.

szóval nem látok okot, amiért sokan hirtelen fagyasztásba kezdenének, viszont pozitív hatását el tudom képzelni annak, ha néhányan kihasználnák a lehetőséget. de alapvetően nem hiszem hogy sokan élnének a lehetőséggel, s ha mégis, nem hiszem hogy sokáig tartana a lelkesedésük.

ez a javaslat szerintem nem lenne nagy hatással a játék egészére, ez nem sok ember problémájára, hanem kevés ember nagy problémájára adna gyógyírt. és ezért továbbra is támogatom

1.Angolban alapvetően azért nem tudnak előre jutni, mert kevés az aktív játékos, és A-ból is nehéz fordulni.sztem nehezitene a játékon, mert a beragadt fagyasztott orik csak azt a határt erősitenék meg ahol elakadtak, vagyis egyre több inaktív orit szaporitanának a pontlistában az elakadás helye körül. számomra ebből az következik, hogy még lejjebb fog elakadni a következő orijával. (ha bent maradnának a pontlistában). De ha te ezt máskép látod akkor fejtsd ki, hogy miért nem így lenne.
a többinek semmi köze a javaslathoz.
nekem is tetszik a javaslat, hogy ilyen módon átlehessen ugrani egy-egy beragadt orit, csak én amellett probálok érvelni,hogy ne maradjanak benne a pontlistában.

Reply With Quote
Sponsored Links