Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ennyi erővel a multizást is engedélyezhetnénk azon "szent cél" érdekében, hogy 1-1 csoportban többen legyünk. 1csoport 1ország a szabály. ha egy országot hosszútávon (legalább amig elhalad felette) kivon a forgalomból akkor sztem nem mutat pontos infót a csoportról, ha ilyen orik bent vannak, és sok csoportban pontosan káros lenne ez. pl angolban ha a pontlistába visszakerülne a sok nem vipes mélyszabis, akkor pl 4-be tuti nem lenne aktív ori 6-8körön belül. most képzeld el, ha ehez, hozzá jönne, hogy lehet fagyasztani és az is benne lesz a pontlistában...
|
őszintén szólva nem sokat értek abból amit írsz, a későbbi magyarázataiddal együtt sem. és nem látom hogy mire alapozod amiket állítasz. angolban alapvetően három okból szabiznak az emberek:
- mert nem tudnak előrejutni - ezen úgy változtat a javaslat, hogy a feltorlódott orik egy csoportnyit előrébb juthatnak, ez pozitív hatással lenne a játékra
- mert unják a játékot - ezen nem változtat semmit a javaslat, sem pozitív, sem negatív értelemben. illetve ha megélénkül az előzőleg kifejtett okokból a játék, akkor könnyebb lesz haladni, és akkor itt is kicsit javulhat a helyzet.
- mert nem tudják fizetni a VIP-et - ezeknél sem változtatunk az okon, legfeljebb ha élénkül a játék, és 90 nap alatt könnyebben meg lehet csinálni egy szintet, akkor itt is javul kicsit a helyzet.
szóval nem látok okot, amiért sokan hirtelen fagyasztásba kezdenének, viszont pozitív hatását el tudom képzelni annak, ha néhányan kihasználnák a lehetőséget. de alapvetően nem hiszem hogy sokan élnének a lehetőséggel, s ha mégis, nem hiszem hogy sokáig tartana a lelkesedésük.
ez a javaslat szerintem nem lenne nagy hatással a játék egészére, ez nem sok ember problémájára, hanem kevés ember nagy problémájára adna gyógyírt. és ezért továbbra is támogatom