Quote:
Originally Posted by Ati
Az témához abszolút nem kapcsolódó anyázás az ebbe a kategóriába tartozik?
|
Abban az esetben, ha előzménye van, tehát szánt szándékkal valakibe belekötnek, és utána 'anyázik', akkor határozottan
nem.
Ha valaki minden ok nélkül, csak úgy 'teleanyáz' egy értelmes topicot, akkor határozottan
igen.
A legutolsó 'anyázásomat' az előzte meg, hogy fogalmam nem volt ki az a Harcosok, egyszerűen csak láttam egy friss topicot, amiben normál hangnemben elmondtam a véleményem, hozzám hasonlóan sokan írták azt, hogy az egy felesleges topic. Ezután annyit látok, hogy a dolog ki van fordítva úgy, hogy én valójában azért mentem oda be, hgo személy szerint őt bántsam, és provokáljam, és hogy tetedhét határon panaszkodik rám, hogy én őt aljasul provokálom.
Ez cseszte fel a csőrömet, hogy ilyennel megrágalma valaki, akivel előtte egy szót nem beszéltem, hogy én biztos csak azért írok a topicjába, mert utálom őt... Hát ez engem konkrétan idegesít.
A másik anáyzásom az annyi volt, hogy a topicomba 8 db idióta (nagyon finom szó ez..) hozzászólás lett beírva, ezután közöltem, hgoy takarodjon onnan, ha csak azért jött, hogy tönkretegyen mégvalamit, azután a képembe röhögve közölte, hogy ő ide direkt írkál hülyeségeket... Ezt ő maga írta le. Még csak le se tagadta, hogy kárt akart okozni. Engem érdekelt volna az a topic. Már nem érdekel. Elment ugyanis tőle a kedvem.
Számomra felső 2 eset nem tartozik az "ok nélküli" anyázásba.
Ha Te úgy ítéled meg, hogy igen, akkor minden további nélkül vond meg a 'Hódító' alfórumban az írájogom, egy szavam se lesz ellene. Se most, se később.
Én csak abban bízom, hogy a hülyeség apadni fog, így az azt követő anyázás is, és a végén mindenki boldog lesz. mert ez a cél. Szerintem.
Ui: visszautsaítom azt a vádat, hogy a valós életbeni tüntetők és énköztem párhuzam vonható. Én nem azért lázadtam be 2 esetben is, mert "jogom van hozzá", hanem mert direkt felhúzták az agyamat. Úgyhogy kéretik visszavonni azt, hogy én csak azért anyázok, mert még van írásjogom. Nem azért tettem.