Quote:
Originally Posted by Ati
[...] A 85 beírásból lett máris 500, és máris kissebbségben van az az egy, aki miatt az egész indult. [...]
|
Igen. Ebben egyt értek Veled. De elhangzott itt nemrég egy igen figyelemre méltó beírás, miszerint ezeket a 'kisebbségbe kerülőket' kéne lemoderálni.
Ugyanis ha a 85 baromság után ki lenne tiltva pl a fejlesztésekből, akkor nem születne meg az a bizonyos 500 'anyázós' üzenet sem.
Tehát a felelősség a 85 beírás gazdáján van, nem az 500-én. Mert a 85 nélkül nem lenne 500 sem.
Tehát aki beír 500-at, annak 500 'nyomja a lelkét', aki viszont beírja a 85-öt, annak 585, mert ha 0-t ír be, akkor a végeredmény is 0 lenne.
Ez az, amit én csorbulni látok. mert lehet azokat lehúzni, akik az igazságérzetüket 500 hozzászólásban fejtik ki, de az alap probléma továbbra is az, hogy szinte kikényszerítik belőlük azokat a hozzászólásokat.
Ha valakit seggbe rúgok, és neki az fáj, és elkezd sírni, akkor ha csöndre vágysz, nem azt kell megbünetni aki sír. Hanem aki a sírást indukálja. Még akkor is, ha a seggberúgás csöndben történik, tehát közvetlenül nem zavar, mivel nincs hangja...
Most itt tartunk. Hogy aki seggbe van rúgva, és sír, annak még be is tömik a száját, mert "miért ordít egy szép csendes délután?".
Azért, mert fáj a hátsó fele.....
És ha úgy nézem, valóban az övé is a felelősség, hiszen belenyomhatná az arcát egy párnába, és sírhatna úgy is, hogy azzal nem zavar meg másokat... De attól még nem az ő hibája, hogy sír.
(Szerintem.)