View Single Post
Old 09-20-2007, 08:56
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Oké, akkor más oldalról közelítem meg: ideges lettél, habzott kicsit a szád - értél el vele valamit, lett haszna? Mert szerintem nem. Értelmetlen beírások, értelmetlen topicok ezután is ugyanúgy lesznek. Egyetlen megoldás létezik erre, mégpedig az, hogy szelektíven olvasol. Ami marhaság, azt figyelmen kívül hagyod. Jobbat nem tudok mondani.
Hát azért egyetértek megintcsak Gee-vel, mert szerintem ennek nem így kéne müködnie, hogy elnézünk a probléma felett.
1éve, sőt még féléve is, teljesen más volt a fórum arculata, Nem volt ennyi hülye értelmetlen topic, sokkal többen foglalkoztak a megbeszélésekkel, kevesebb off volt. A segitség kezdőknek rész is tele volt jobbnál-jobb témákkal, sok dolgot lehetett ott tanulni. És Harcosok volt kb a nagy csúnya mumus. Most teljesen más a helyzet itt. Nem 1 megbeszélésben olyan játékosok törték magukat, akik már nem játszanak aktívan, mindezt úgyhogy a mostaniak szemszögéből soxor csak a közöny érződik, vagy csak beír egy olyat hogy ez hülyeség, vagy hogy húúú de jóóó ötlet, anélkül,hogy elgondolkodnának dolgon és indokolnák hogy miért tartják jó ötletnek (persze tisztelet a kivételnek). szvsz a fórum szinvonala azért elég sokat csökkent.
Bár én még reménykedek, hogy ez csak a nyár hatása volt

Reply With Quote