Thread: 6 vagy 12?
View Single Post
Old 09-19-2007, 16:54
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by bitboss View Post
végigolvastam csak a Harcosok által beirtakat és a válaszlehetöségeket, ezekután azt gondolom, hogy a kérdés korrekt megfogalmazása talán az lett volna:

mennyire módositja 1 ijász védöértékét az a tény, hogy toronyban van?
(minden más tényezö figyelemen kivül hagyásávall)

javaslom neki, hogy a sok OFF-ot kizárandó zárolja a témáját, és esetleg valami hasonlóval inditson ujat, ha még van kedve hozzá!
Lehet nem voltam egyértelmű az első beírásomba
De ÉN ugy GONDOLTAM ,hogy ez elfről írt dologgal +a szavazás lehetőségeivel egyértelmű,hogy az egyéb módosítok nem érdekelnekDE legközelebb majd mindent külön leírok, hogy a kötözködésre lehetőséget se adjak...
1 emberen kivül senki se kötött bele
És Gee ugy éreztem ez szándékos kötözködés föleg,hogy minden ami létezik az fel lett sorolva ellenemÉs ennek egy része helytelenül...

Új témát szerintem nem nyitok remélem Mayanak a szavazás állása elég megyöző lesz
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Sponsored Links