Thread: 6 vagy 12?
View Single Post
Old 09-19-2007, 14:13
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Nnna...

A sajnálkozásod helyett (amire egyébként nem tartok igényt, köszönöm szépen) vezesd be "nyomorult, béna, tudatlan, kritikus, bunkó, sértegető" elmémet, hogy HOL írtad azt, hogy nem érvényes semmi bónusz?
Annyi van ott, hogy az elfeket hanyagoljuk.
Én hanyagoltam, egy szót nem írtam elfekről!

De most már kezdem érteni, hogy te provokálsz másokat. Mert ez szín tiszta aljasság amit művelsz.
Én idejövök, egy nyílt fórumba, és elmondom a véleményem, erre te megrágalmazol, hogy direkt rossz szándékkal viseltetem irántad, és hogy provokállak.
Mivel provokáltalak úgy mégis? Mert ezek szerint a saját magad által hibásan megfogalmazott kérdésre hibás választ adtam? talán tanulj meg magyarul fogalmazni, és írd oda: "MEnnyit véd egy íjász, ami toronyban van, ha 100% katonai morállal rendelkezik az ország, és semmilyen más módosító tényezőt nem veszünk figyelembe (pl toronyarány%, faji bónuszok, tudományok, stb)?"
Ugyanis ezek szerint a topic erről szól... De te nem ezt írtad!

Azért mert nem tudsz magyarul fogalmazni, vagy mert a nyitó hozzászólásból kihagytál 3-4 lényeges mondatot, ne fogd rám, hogy provkállak!

Elég szánalmas próbálkozás...

Én azokat kezdem sajnálni, akikkel nap-mint-nap beszélsz... Mert ha megúnlak, egyszerűen letiltalak, aztán nincs gond... De akik ezt nem tudják megtenni, azokat szívből sajnálom.
csak az elejét olvastam el és már meguntam...
az elfeket hanyagoljukból ha te nem tudtál semmire következtetni hát akkor továbbra is csak sajnállak...
védjen neked a torony 6-ot ne az ij 12-öt is legyél vele boldog
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote