Thread: 6 vagy 12?
View Single Post
Old 09-19-2007, 13:54
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Jólvan, de ha már bebizonyítasz neki valamit, akkor már ne olyat bizonyíts be, ami nem teljesen igaz...

Ez olyan, mintha volna egy piros almád, amiről 2 színtévesztő veszekedik. Aze gyik esküdözik, hogy sárga, a másik esküdözik, hogy kék....

Tudod mit? Bizonyítsd be neki, hogy 12-t véd.
Számoljon 12-vel.

Csak ha mondjuk agyonverik, miután kiszorozta 12-vel, ne csodálkozzon.... Nem az én haverom, elhiheted, állatira nem érdekel, hogy kit vernek agyon.

És nem provokáltalak.
A hozzászólásaimban kifejtettem, hogy a topicot feleslegesnek, a szavazást meg butaságnak tartom.
És mivel normális hangnemben, segítőkész szándékkal, valami átfogóbb képet próbáltam adni erről a kérdésről számodra, meg a haverod számára, ez messze nem volt provokáció.

A provokáció ott kezdődik, hogy megfenyegetem a családodat, és 72 órára bevitetlek a rendőrörsre...

Tehát leszögezem, nem ismerlek, nem is foglak, és amíg TE nem erőszakoltad ble a hozzászólásaimba, hogy provokáció, addig nekem ez meg sem fordult a fejemben!!!!!!!!!!!! Leírtam a véleményem! Ami NEM ellened szólt, hanem a haverod és teközted zajló teljesen felesleges vita ellen! Egyikőtöknek sincs igaza!

1 torony, ambien van 1 íjász NEM is 6-ot és NEM is 12-t véd!!!!!!
Tehát a topicnak továbbra sincs értelme! Ellened irányuló provokáció miatt sírni meg még úgy sincs értelme! Mert szó sem volt ilyesmiről!
Különben is most írtam először olyan topicba, amihez közöd van... Tehát már a feltételezés is rágalmazás, hogy én előre megfontolt rosszindulattal viseltetem irántad! Ne rágalmazz!

Sajnállak ...
Föleg azért mert ilyen apró dolgokból probálsz ....
Sajnállak komolyan...
Akkor kiderül mindjárt a súgó rosszul vna leírva,hogy nem 6-ot véd egy íj...
Az egyéb bonuszokról itt nincs szó érted?Azt senki se kérdezte az nem ehhez a témához jön...Ugyhogy azpokat hanyagold azokat nem kérdeztme ne is írd le öket most itt ne is törödj azokkal
Itt csak az íjról meg a toronyról
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote