09-19-2007, 11:30
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Hát nem tudom, de per pill ígyis úgyis hátrányba van az 1fős klán. nem ez változtatna rajta, attól hogy emiatt nem lépnek be a másik orijába, még nem lesz nehezebb a kicsiknek.
ráadásul az 1órával nem tudom mi a gondotok, most is ennyi ideje van a klánnak, hogy orvosolja a problémát, hogy felébressze az ori gazdáját, vagy belépjen hozzá más. Azt az 1 dolgot nem támogatom, hogy csak a ht rakhassa így be.
|
Őőő... azon felül plusz egy órát írt kisbér, az én értelmezésem szerint ő úgy gondolta, hogy visszaesik az áru, kv végén a ht kiteszi a klánraktárba, ahol még ezen kívül plusz egy óráig sértetlenül megmaradna... na ez nem tetszik.
Minek a raktárkapacitást növelni, ha ott vagy a gépnél és te is visszatehetnéd a cuccot? Ez már nem arról szólna, hogy a visszatérő áru ne vesszen el, hanem egyszerüen megkönnyítené a pénzmozgást a klánban.
(Amúgy én szabályosan, egymáshoz be nem lépdelő klánokban gondolkodtam. Ha nekem visszaesne áru, és esetleg az nyersi, akkor nekem elveszne, mert hozzám nem lépdelhet be más.)
Ps.:Az egyfős klán most is hátrányban van, való igaz, de nem kéne ezt fokozni... ismétlem én szabályosan játszó klánokban gondolkodok.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 09-19-2007 at 11:32..
|