View Single Post
Old 09-18-2007, 21:03
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
hat persze, itt csak nehany kivaltsagosnak szabad megszolalnia. es csak a helyesles az elfogadott lehetoseg.

hat engem nem erdekel, hogy kinek milyen sorszamu az orija, es hogy az a-ban hanyadik helyen van. az itt megbeszelt es ati altal bevezetett szabalyok azonban mindenkire vonatkoznak majd, nemcsak 30-40 orszagra, hanem mind az otszazvalahanyra, akik az a-ban vannak. es az sem franko, hogy az a csoport elen uldogelok eleg gyakran a maguk kepere szeretnek alakitani a jatekot.

akarki akarhogy fikazza a hozzaszolasomat (tiltakozasomat) ez az aprocska, lenyegtelennek tuno valtoztatas mindenkit erintene nemcsak a top tetejet. tehat igenis fel fogok szolalni ellene. ez a valtoztatas azoknak lenne jo, akik nem kockaztatnak, hanem varjak, hogy a mellettuk levo kitamadjon, es el sem modulhatna x korig utes utan. es ez pedig igencsak lehetoseg a hienazasra.

azzal en is 1etertek, hogy a nulla hekis utesek nem jok, bar legalabb fogy a penze a top tetejen levoknek, mert a nulla hekis utes nyilvan penzbe kerul a vedekezonek.

szoval en nem a 0 hekis utes ellen szolaltam fel, hanem az utes utani x korig vedtelen allapot miatt.
Nem értem miért védtelen állapot az hogy valakit megtámadsz és nem tudsz elsunnyogni a közeléből???Amúgy a topik témája a magas hekin történő nulla hekis ütések ez pedig téged és életfát se érinti,de éntőlem írhatod a magvas hozzászólásaidat tovább...
Még valami nem a hiénákhoz képest nem változik a körtávod hanem a támadó és a védekező ország közötti

Last edited by Serg; 09-18-2007 at 21:27..