Quote:
Originally Posted by Serg
Szerintem a támadó és védő földterületét kéne alapul venni és nagy különbség esetén annyi maluszt adni rá hogy a támadó a szerzett földel együtt se tudjon messzire kerülni x körig(a szerzett föld nagysága max annyi lehetne hogy egyforma hektárra kerülhetnének)-tehát a valahogy a körtávolságát fixálni-bár nem tudom hogy ez mennyire megoldható
|
(Kiemelés tőllem.)
És mi van akkor, ha a nagyobb területű indította a támadást? Területet veszít?

Egyébként, amin Smooth Scroller fennakadt, tulajdonképpen már most is kivitelezhető, ezen nem kéne aggódnia. De, ez szerintem amúgy sem kivitelezhető. Főleg, hogy minél közelebb vagy a célponthoz, annál
kisebb a foglalás!

Vagy, érdekes hatásokat produkálna az amúgy azonnal frissülő pontlistában.
Korábbi ötlet: legfeljebb 10%-os területkülönbség esetén lehessen támadást indítani. Ez érdekes hatással lenne a kislétszámú csoportokra, főleg, ha még az országok területe is kicsi. Pl. 200 hekin 20 hekiig lehetne értelme támadni - ez kevesebb, mint 1k pont különbséget jelent!
További megjegyzés: ha valaminek a hatékonyságát/támadhatóságát ország területének/pontszámának valahány százaléka alapján akarjátok meghatározni, érdemes a védekező félre hivatkozni!
És, a témánál maradva: a 100k pontértéken túli 0 foglalásnak sok értelme szerintem sincs! Az ilyenek miatt nem szeretem a Hódon belül a szabályokban fixen megadott értékhatárokat.