Thread: 1/A kirakások
View Single Post
Old 09-18-2007, 19:31
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Mivel bármikor bárkire össze lehet rakni egy klánt, ezért én mindig számolok arra hogy valaki rámáll és bever, sosem tartjuk üresen egység és vagy pénz nélkül az országokat. Mikor nem támadunk, vagy csak nem tudunk elég aktívan figyelni az országainkra, akkor mindig úgy épülünk fel hogy ha "meglepnek" akkor is legyen esélye a klánunknak, megoldjuk azt hogy bent tartjuk az egységeket, minden országban normális védelmet és ezt etetjük.
Ha sokat vagyunk gép előtt, esetleg le tudjuk fedni a nap 24 óráját is távolozással, akkor tartjuk esetleg a piacon az egységeket, hogy spóroljunk a gabonábal, vagy hogy rendbe tegyük a katonai morált.
Ez az egyik oldal, de ott a másik, ahol nincs 24 órás távol, pénz se nagyon. Mivel nincs pénz, így muszáj termelni, ami sok értékes hektárt vesz el barakktól, toronytól. Én amiatt nem tartok valakit gyávának, mert nem akar a támadónak 2*-es földet adni és kitesznek pár tagot.
Hüpp, amint írtam, kiküszöbölhető, hogy amint megvolt kv és rajtuk álltok, máris menjen a sereg
Reply With Quote
Sponsored Links