És ha már általános beszélgetés, nem módosítási javaslat, elmondom a véleményem az A topjáról, illetve annak az általam vélt jövőjéről.
A régi rendszerben 225 katincsért több 100k hektár föld lett behozva az A topjába. Mikor jött a fedezés drágítása, egy darabig úgy tűnt nem lesz itt komoly baj, legfeljebb a nép végre ütni fog, nem fedezgetni. Így is lett, A nagy klánok orkokat hoztak fel, azok egyéniben meg kisklánban feljutottak. Sok-sok régi nagy ország, amik anno odafedeztek jó darabig szolgáltatták az ehhez szükséges földet. Mostanra ez elfogyott. A nagy orik szk-n vannak, illetve lefordultak. A nagy klánok meg célpont nélkül maradtak, főleg miután jó ragadozóhoz méltón felosztották a vadászterületet, egymással pedig mnt-t kötöttek.
A Pannon elvan a topban.
A Big Gun szeretne feljebb menni, bár nem értem minek, elsők nem lehetnek a Pannon leverése nélkül, ahhoz viszont a jelek szerint nem fűlik a foguk.
Az Óvoda még harcol, és harcolni is fog egy darabig. Ugyan a mi klánunk a célpontjaik közé tartozik, azért tisztelem őket a kitartásért, és tudom, hogy újra próbálkozni fognak, hiába tudják előre, hogy veszteséges lesz a buli.
És nem, nem érzem úgy, hogy szégyellnem kellene magamat miatta. Mint ahogy dicsőségnek se érezném, ha földet adhatnék az Ovinak.
Véleményem szerint az Ovi elérte azt a csúcsot ahova a jelenlegi rendszerben el lehet jutni ha valaki nagyon haladni akar. Grat nekik.
Vagy szabályváltozás, vagy a nagyok lefordulása kell ahhoz, hogy a csoport megújuljon, és ha nem is könnyen, de elérhetővé váljon a top, illetve érdemes legyen harcolni érte.