Én sem támogatom azt az elképzelést, hogy engem támadhatnak, de én nem. Azt támogatom, hogy legyen a fagyás után 72 kör védelem. De ezt már leírtam, és kifejtettem...
Viszont még mindig nem értem, hogy hogyan lehetne csalni ezzel az egésszel. Lehet, hogy nem vagyok elég kreatív? :-) Az én elképzeléseim szerint miután megnyomtam a fagyás gombot, semmit az ég egy adta világon nem tudok csinálni 1000 körig - vagy amíg a másik orim ugyan abban a csoportban van mint ez - az országommal. Ez alatt azt értem, hogy az adatok nem változnak meg benne semmilyen módon, még akkor se ha történetesen elküldenek felé egy karavánt. (Bár azt se lehet, mert nincs rajta a pontlistán, vagyishát lehet, de mire odaér, elhullik az összes cucc. Meg szövibe is kéne valahogy lenni, és az is kizárt.)
El tudok képzelni egy piacos átutalást abból az országból, amelyiket lefagyasztom. De ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy nem lehet fagyasztani, amíg 24körön bellül katonai akcióztam, és piacoztam. Vagy lehet azt is, hogy egyszerűen minden piacon lévő egység autómata törlődik a fagyasztáskor.
Kitaláltam még egy visszaélési lehetőséget is: Orival kilépek szövből, MFre. Fagyok. Följön a másik orim (termelős). Belép a szövbe. Átküldök egy csomó pénzt és gyorsvágtába elhagyja a szintet, vagy egyszerűen törlöm. (És még az A ba is lehetne pénzt fölvinni a gyors csoporton keresztül, méghozzá nem is keveset) És abban igazatok van, hogy ezt esetleg lehet egyszerűbben is csinálni két IP-ről. De ezzel igazából legális keretek közt oldottuk meg a pénz átutalást, a termelős országból, a főországba (És ez elég bosszantó). Szóval ezt a csalást még valahogy ki kéne küszöbölni.
Persze lehet, hogy csak én problémázok ezen.
|