View Single Post
Old 09-14-2007, 12:42
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Rántott camambert sajt rántott hússal... Hja... És a sört is szeretem

Sör..
Hazaiak közül: Szalon sör, Szalon barna, Radler bodza (üdítőnek isteni finom, és azért a 10. után már valami azért lesz tőle...), valamint 2003-ban volt egy nagyon jó szériája az Aranyhordónak. (Az eredeti GoldFassl nem ízlik.)

Ami meg nem hazai, abból meg eddig a Heinekken volt a favorit. De aztán megtudtam, hogy a Soproni gyártja már azt is. Azóta nem ittam egy kortyot sem. (Boccs soproniak! Nem sértésnek szántam, de nekem nagyon nem jönnek be a soproni termékek.)

(Márcsak azért sem, mert HAJRÁ MIZO PÉCS! )

Visszatérve.
Imádom a búzasört! Természetesen favorit a Szalon búza, utána pedig jön a HB.
2 szelet citrommal roppant üdítő a nyári hőségben... 1 citrommal meg bárhol, bármikor.

A kakaós csigával úgy vagyok, hogy kis koromban imádtam, amíg úgy nézett ki a dolog, hogy kakós volt a tészta, és volt benne sűrű, folyós kakómassza.

A mostani (Franc tudja honnan szalasztott) kakaóscsigákkal nem vagyok megbarátkozva... Halványbarna tészta még csak nincs is csoki íze (kakó se..).. Nincs benne normálisan töltelék, épp hogy 2 gramm van a közepén. De az egész száraz mint az állat, és nagy, és lapos. (Régebben kisebb volt az átmérője, de vastagabb votl sokkal.)
Meg aztán, hogy legyen íze neki (mert alapból nincs) megszórják porcukorral.

Úgyhogy én már nem eszem kakaós csigát évek óta.

Kivéve persze amit otthon süt magának az ember! Az igazán finom!
Pl Radler bodzával kitűnő uzsonna!
Reply With Quote