Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ezzel vitatkoznék, de nincs kedvem, veled meg főleg nem. Mivel nem is látod, milyen az orim felépítése, így feleslegesen beszélünk róla. De van rá lehetőség, tessék csak jönni és megpróbálni.
|
Na, latom nagyon elkanyarodtal. Eredeti szandekom csak egy vicc lett volna arra, hogy ha abbahagyod a jatekot, csinalok egy ilyen torpet. Ismetlem, vicc, hiszen nem akarom, hogy abbahagyd. Vitatkozni se akarok, ezert szamolok egy gyorsat, jo?

Ha mar idaig jutottunk, hogy szerinted nincs ilyen torpicsek
Nem lattam az orid, de mondjuk egy 30% toronybarakkal tulbecsulom, azt feltehetjuk.

Legyen 600 hekis az elf orid, legyen tudos, legyen ugyanannyi moralja, mint a torpicseknek, abban legyen 50% barakk, es legyen 3 ugyanilyen szovije. Tehat neked van 9360 tornyos elf ijaszod. Torpicsekbe 50%on belefer 18720 pacika. Nem trukkozok, nem indulok tobbel, mint a barakkmennyisegem.
Ha elindul, a tobbi torpincstol visz magaval 3*9360 (nahat, de vicces, epp nnyit amennyi ijad van

) pacit. Akkor ez 46800 paci.
Szamitasaim szerint ez felfele beuti 5 tabival az mf elfedet. De ekkor nem trukkoztem, nem mentem tobbel mint ami befer, nem volt extrem barakkmennyisegem, "csak" 50% tamadobarakk.
Kerdesem: miert kell ehhez nagy arc? Meg ilyesmi?
Ha esetleg vmit elszamoltam, elnezest, megesik velem is, es keso van.
Egy viccnek indult csak az egesz