Quote:
Originally Posted by taszi
|
Hát egy rosszul felépített gnóm nem él meg az A-ban. Mivel olyan irányból lett megközelítve a dolog, hogy szintlépés után vált valaki az adott fajra.
Azt nekem senki nem meséli be, hogy aki még soha életében nem volt gnómmal, és nem tudja hogy kell gnómot építeni, és azt pont 1/A-ban próbálja ki, azt nem verik agyon....
Tehát ha valaki elvisz 4 csoportot teszemazt fedezgetős félelf országgal, abból nem lesz hirtelen profi gnóm harcos, vagy gnóm termelő... Főleg nem beton védelemmel.
Azt egy szóval nem mondtam, hogy nem használható a gnóm A-ban, ha valaki ért hozzá. De ez egy "kézikönyv" és nem "önigazoló jelentés profiknak".
Elhiszem hogy a szupergnómok nagyon is jól megélnek, nekem is van nagy hekin magas csoportban gnómom, semmi gond nincs vele, és nem hiszem, hogy ha azt felnyomnám A-ba, sok gondja lenne. De egy ismeretlen fajként, ismeretlen stratégiai környezetben a gnóm sebezhető. Ha csak egyszer is elérik, hogy leessen a faji varázslatod, (márpedig ha jó játékosok közé kerülsz, el fogják érni, mert kipucolják belőeld a varázslót is meg a rúnát is meg a pénzt is - ha egyáltalán vittél magaddal) akkor véged van.