Quote:
Originally Posted by csofika
[...] Az biztos, hogy azon tudományokban, ahol értelme van a tekercseknek a hullánál is, sokat jelenthet a plussz 5%, talán többet, mint a tábornokkal járó bónusz.
Én még egyik személyiséggel sem próbáltam, de aki a gyakorlatban már játszott ilyen személyiségekkel az biztosan többet tud nálam. [...]
|
Viszont most jön az a rész, hogy én elhagyom ezt a topicot, csináljatok vele amit akartok, én teszek rá....
Én azt nem értem, hogy olyanok miért írnak ide, akik NEM olvasták el a hódító súgót, akik NEM is láttak még ilyen országokat, és akik NEM olvasták el magát az alap témát sem a topicban, kifejezetten hangsúlyozva itt konkrétan a LEGELSŐ hozzászólásra, amivel megnyitottam ezt a topicot.
Ez a topic szánt szándékú tönkretétele!
Mivel úgy kezdtem az egészet, hogy a hullánál sokat jelent az az 5%, és konkrétan számokban kifejezve leírtam, hogy többet ér, mint a tábornok bónusza.
Erre idejön a következő nap is, miután előző nap agyonOFFolta az egész értelmesnek indult topicot, és elkezd filozofálni, hogy "
talán többet jelenthet... esetleg.. netalántán... véletlenül... még talán a tábornok bónusznál is esetleg talán talán többet jelenthet..."
Kérdem én. Mi a rákról beszél? Ki van írva, konkrét számokkal, hogy mennyit ér a tudós bónusz 10.000 elit esetén, és mennyit ér ugyanannyi elit tábornok bónusszal...
Mit kell ezen elgondolkodni? Mit kell ezen filozofálni, és elmerengeni? Ez nem egy talány-verseny, hogy "mi lenne, ha kipróbálnánk, hogy...". Nincs mi 'lenne'. Itt 2 dolog van. Az, ami van, meg az ami nincs. Nem létezik ebben a topicban a 'lehet' szó.
És méghogy ne legyek idegroncs... Valójában, ha én csinálnék ilyet egy másik értelmes topicban, letépnétek a ruhámat, pucéran behajítanátok egy hatalmas gödörbe, hoznátok 5 tucat kosrányi szikladarabot, és véres húspogácsává köveznétek, meg kapnék 90 pirospontot miután a csontjaimat is ledaráltátok. Nem beszélve arról, hogy az OFF-ért még ki is lennék tiltva, mert mindenki engem szapulna. Erre a végén még én lettem az aljas szemét, hogy hogy merem felemelni a hangom. Igaza van mindenkinek, biztos túllőttem a célon, biztos egy bunkó vagyok. Ennyi.
El kéne olvasni a
nyitó hozzászólást, hogy miről
szól ez a topic, mielőtt beleír az ember. Különben hogy alkot véleményt? A jelek szerint így. Fantáziából.
Azt hittem, ezt mások is így szokták, nem csak én. Elolvasom, mit akar a megnyitója, és ha tudok valamit a témáról, beleírok. Ha nem tudok, akkor meg kussban maradok, hogy ha már segíteni nem tudok, legalább ne ártsak.
Tévedtem.
Biztos az én hibám, hogy azt a gakorlatot folytatom, amit.
És most sziasztok. Jó csevegést, én ide többet nem írok.
Bye!