Quote:
Originally Posted by Deni
Nem érdekel, hogy eddig mit csinált csofika és mit nem. Engem idegesít, azt tudom, de kultúráltabban is meg lehetett volna oldani a dolgot. Csupán erre hívtam fel szíves figyelmedet.
|
Hozzászólásom törölve lett idő közben. És visszatértem a témához.
Lépjünk tovább, és beszélgessünk a hullákról.
Hozzáteszem, nekem is az orijaim közül a legritkábban választott faj. Viszont lehet vele haladni rendesen.
Nem is olyan régen pl a lassú csoproton zúgott végig egy hulla szövi. kellemetlen volt, mert az ebmer ha nem arra van rágyúrva, hogy kórházat tart, akkor nem szívesen üti viszont.
Pl az óriás varimat 300 heki alatt beverték párszor, és nem nagyon volt kedvem hazakísérni őket.
és a 4 túlélővel, mint óriás vari semmit nem tudtam kezdeni. Amíg túl nem haladtak rajtam, néha megkeresítették az életem.
De anarcban is működik, nem igazán pattantam 200 hekin 6k hulla elittel... Ha valakiről mégis, behúztam a szövisegítséget, és 15000 elittel már csak befértem...

(6k+3k+3k+3k)
Szóval szerintem azért eléggé meg lehet csapkodni valakit kis hekin.
Nagy ehkin nyilván nem választanám a hullát, hiszen ott a betoníjas orik miatt és a tekercsek maitt nem fér be sehova.
Hozzá viszont minden hadi befér, akik ott már rákészültek pár kórházzal. (Pl orkjaimban midnig tartok 15-20 kórházat, óriásaimban is 10-15-öt)
Orkkal szívesen verek hullát, mert nem kell tartanom utána, hogy agyonlopkod.
Szóval szerintem 5. szinten induló orinak nagyon is használható. Tudósként meg szerintem nem is gyenge. (5. szinten!)