View Single Post
Old 09-11-2007, 10:33
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Na és most miután agyon offolta, és agyon offoltatta saját magammal a saját topicomat, vissza a normál kerékvágásba.

ON:

Szóval a kérdést azért tettem fel, mert már most is mindenki a tudósra szavazott, mégsem látok tudós hullákat, ma pl 12 kristálygömbből 4 volt élőhalott, abból 1 túlélő, és 3 tábornok.
A túlélőt nem tartom 'kifizetődőnek', de mivel általában tabikkal találkozom (normálban is, és anarchban is) ezért úgy gondoltam, hogy van valami, amit én nem tudok, ők meg igen. És azért választják azt.

És mivel soha nem gömböltem még ki tudós hullát, ezért felmerült bennem a gyanú, hogy itt valami nem stimmel, hiszen ha az a legerősebb hadis személyiség a hullának, akkor hogyhogy nem választják?

(Nyilván anarchban ennek lehetnek okai, miszerint ugye a 6 tabi miatt 6x lehet bemenni egy üres oriba az 5 helyett, és ott a legkönyebb üres orit találni, illetve üres orit csinálni a hullád számára.. Viszont normálban sem találtam tudóst. Sehol. 5. 4. 3. szinten csak tábornokot találtam, nagyon elvétve kereskedőt és túlélőt. De a tabi a favorit. Legalábbis a legtöbb élőhalott orit irányító ember számára. Miért?)
Reply With Quote