Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-11-2007, 08:32
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%
Default 6. kör

Egyre mérgesebben csapkodok, bőszít ellenfeleim szokatlan makacssága. A frissen levágott kezűre koncentárlok, a másik kezét is próbálom levágni.
Eltalálod, a csont recsen, de kitart, közben a kézcsonkjával odasóz neked egyet (-3 FP).

Védekező harcba kezdek, folyamatosan mozogva, tekintetemmel az átteccő dögöt keresve. Közben persze a csontiharcosra is figyelek. Úgy helyzkedem, hogy láthassam a többieket is, s ha a szellemszerűség valaki mögé kerül figyelmeztetem.
A védekezés jól megy a csonti nem talál el. A szellemszerűséget nem látod egyelőre.

Továbbra is azt a kezét támadom, amiben a fegyver van és amelyik már megsérült. Ezután, ha nem változik a helyzet, mindenki képes tartani magát, akkor módszeresen a másik kezét, majd a fejét, lábait.
Sikerül eltalálnod a kezét, de nem olyan jól, mint az előbb, a vágás elcsúszik az alkarvédőjén, ő visszatámad, de neki se jön össze igazán, épp csak karcol (-1 FP).

A javamra fordítom a beszorult lábam és, hogy a derekam is "csak" fél kéz fogja. A bárdom fejjel lefelé fordítom és a pengéjét a derekam fogó karra támasztom, a nyelével védem-vezetem félre, ha csap a kardos, miközben megfeszítem magam és a bárdra-"fejbe" támaszkodva szinte kitekeredek a kar "öleléséből" és térdre kecmergek aztán felállok.
Némi erőlködés árán sikerül a manőver, azzal a szépséghibával, hogy a páncélos rajongód a már sebzett válladat (ami ellentétes oldalon van, mint ahol a kéz, ami szorítja a derekadat) ismét eltalálja (-5 FP).

Én folytatom amit eddig.
Egy jólirányzott vágással lenyisszented a páncélos fegyvert tartó kezét. A másik kézzel indított támadásást nem sikerül védened (-3 FP) Hyas ledarabolja az egyik fegyvertelen kezét, közben kap egy nagyobb ütést a másiktól.

Last edited by Chris; 09-12-2007 at 06:57..