View Single Post
Old 09-08-2007, 21:32
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
Lenne egy kérdésem: jól gondolom, hogy a pontlistában felfelé haladva a klánok taglétszáma növekvő tendenciát mutat?

Mert, ha így van, akkor a foglalási aránynál szerintem nem az anyaklánok, hanem a csatában ténylegesen részt vevők számától kellene függenie.
A javaslatban azt írtam asszem, hogy a klánok mintájára történne a részklánok egybenmaradása ütközet után. Valóban nem írtam le, de ez azt is jelenti a javaslatban, hogy ha részklánok csapnak össze akkor a foglalás is a klánháborúk mintájára történik, azaz az kap földet aki a részklánban van és a foglalás mennyisége is a részklán tagjainak száma és a célpontok létszáma alapján számítandó.

Quote:
Az az 50%-os szabály, a kötelező vezéri célponttal együtt nagyjából azt jelenti, hogy klánszinten kiszélesedik a lehetséges célpontok köre.
A kötelezően kiválasztandó vezér sincs a javaslatomban, nem szeretném ha lenne ilyen megkötés, de ha ezen múlik a részklánok megvalósítása akkor bedugom a fejem a homokba és menjen.

Quote:
A két topklánról szóló topikom azt jelzi, hogy még így is marad elérhetetlen ország!
Egymásnak elérhetőek és ha fejlődni akarnak akkor vagy egymásnak esnek vagy szétválik a két topklán és lesz belőlük mások számára is elérhető 3-5 kisebb klán
Reply With Quote