Thread: Harcosok
View Single Post
Old 09-08-2007, 07:58
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Attila, én nem idézlek be, mert elég hosszú voltál.
Bevallom, nem értem ezt a felháborodást. Láttunk egy teljesen tiszta háborút, ami a vita nyilvános volta miatt szintén elég nagy nyilvánosságot kapott. Nem mintha olyan bazi fontos lenne, hanem mert azon ritka alkalmak egyike, mikor a fórumos szájkaratét tettlegesség is követi.
A Harcosok által felállított szabályok szerint lejátszott háborúban Harcosok vesztett. Senkit nem érdekelne, ha korábban nem verte volna itt magát, mint legkeményebb, így viszont hadd örüljünk Andrew győzelmének.

Egyszer majd rájöttök, hogy párbaj/hétvégi és normál játék közt óriási különbség van. Nem hiszem, hogy párbajban Andrew szintén győzni tudott volna - hétvégibe sem, hacsak el nem játssza a ti trükkötöket, hogy nappal Harci, éjjel meg te viszed az orit -, ezzel szemben Harcosokról kiderült, hogy normálban továbbra se ellenfél, hanem zsákmány...

És akkor néhány szót a mi szemétségünkről, ha már így felmerült.
Mikor ez a topic indult, a B topjában voltam. Hirtelen annyi ellenségem lett, hogy elképesztő. Egyik lopott, másik sereggel jött, harmadik lopott volna ha nincs messze túl a 10k értéken, így csak felméregetett, és idegesített. Te voltál, meg Pepa, meg egy jópár másik ori (ezeknek a tulaját nem ismerem), akik bár nem egy szöviben játszottatok, "véletlen" egy klánba kereverdtetek A-ban.
Most mi örülünk, hogy a nagyszájú kölyök a saját vermébe esett, de beérjük a távoli szemlélődéssel, egyikünk se avatkozott bele semmilyen módon a balhéba. Ez asszem a jövőben is így lesz. Mert így is lehet csinálni...
Reply With Quote