Elég vicces, hogy előkerült ez a téma, mert épp sikerült kidolgoznom egy bónusz fajt! De nem a Megbeszélések alfórumba írtam volna, mert eléggé vicces, amit kitaláltam...
Sárkányok:
Óriási, fenséges, vagy épp rettenetes lények ők, a halandó fajok legerőssebjei közé tartoznak. A Hódító világában két alfajuk jelenik meg, a vörös sárkányok, kik a mágia urai, és az ezüst sárkányok, akik inkább harcolni szeretnek.
Faji varázslat: Sárkányröpte - ha egy sárkány árnyéka tűnik fel az égen, mindenki reszketve lapul. A varázslat hatása alatt minden, őket érő kár 30%-kal kisebb.
Előnyök:
- a lakáshelyzeti, és a mezőgazdasági tudományok maximuma 40%;
- a drágaköveket nem adják el a császárnak, hanem a saját kincstárukba helyezik el. Az ott elhelyezett drágakövek a tekercsekhez hasonló módon adnak bónuszt a vörös sárkányok esetében a mágikus, az ezüst sárkányok esetén a harci erejükre. Szintén a tekercsekhez hasonlóan kopik, az általuk adott maximális bónusz 30%;
- a pozitív hírnév kaja módjára felhasználódhat, ha az országban épp nincs elég.
Hátrányok:
- a faj kiválasztása esetén az adott szinten a választható személyiségek száma annyival csökken, ahány személyiség éppen létezik, de legalább egynek maradnia kell;
- az adott szinten eltöltött körök számának 10-szerese (gyors csoportban esetleg az 5-szöröse) hozzáadódik az ország értékéhez;
- a kincstárba berakott drágakövek már nem nyerhetőek vissza, a szintlépéskor elvesznek.
Tessék, lehet szétszedni!

Hisz elsősorban viccnek szántam.