En nem sokat jatszottam torpevel, de szerintem tobb felallas is lehetseges. Leginkabb pedig idegrendszer kell, szerintem, akik eloszor torpevel jatszanak, nagyon nehezen viselik el a folyamatos kitekizest. De ha termelo az a torpe, gondoljunk arra, hogy seperc alatt visszatermeljuk azt a tekit, es nem is tartsunk benn sokfelet, csak a legszuksegesebbeket. A tolvajokat tobbfelekeppen buntethetjuk meg: vagy a szovijeink segitsegevel, vagy, ha mfek vagyunk, a seregunkkel. A legidegesitobb talan egy hadis mf termelo topicseknek, ha folyamatosan lentrol sok korrol tekizik ki. Ilyenkor tobb megoldas is van, vagy feljebb utjuk magunkat, vagy diplomaciazunk.

Vagy mindketto

Egy dolog nem jarhato: ha tolival akarjuk megvednei a tekijeinket, az nem vezet semmi jora. De a torpenek hatalmas elonyei vannak, a gyorsitott kepzes, a sok-sok termeles, a nagy raki.... Torpevel en szigoruan csak tf orit ajanlok. Mfkent kicsit idegorlo, es sok szabadidot igenyel, de jo taktikaval rengeteg penzt lehet vele keresni. Es szerintem egy jo jatekos, egy jol felepitett torpevel egyszeruen "aranyat" er egy szoviben.