View Single Post
Old 09-06-2007, 14:16
Cly Cly is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%
Végig olvasva a topicot nekem is volt egy-két ötletem. Az eddigi érvek, és ellenérvek, és jó ötletek, és saját ötletekből összegyúrnék valamit.

Szóval:
- Tegyük fel X1 ország 2. szinten van, X2 1 szinten. X2-vel akarom megelőzni X1-et. X2-vel az első csoport minden feltételét teljesítettem (Hektár és a kötelező körök teljesítve) kivéve azt, hogy van egy országom egy szintel feljebb. (Ezt ugye a feljutások menüpont jelzi is.) És lenne egy gomb a következő felirattal, hogy: "Fagyasztás, és fellépés". Ha a sima fellépés gombot választom, akkor ugye nem enged föl. DE ha ezt az újat nyomom meg, akkor a fönti országot lehibernálja 1000 körre,felbont minden szövetséges szálat, és lerakja a pontlista legaljára. Végül a mostani, X2 országom szitet lép. (Persze mindez egy másodperc a játékban)

-Mikor X1 és X2 ország is egy csoportban van, X1 hibernálva: X2 neve mellett megjelenne egy jelzés, mondjuk egy F betű(fagyás), úgy mint a SZ a szabadságnál (Lehet MSZ is, de az már az én tudomásom szerint is foglalt).
Ha valaki csatát kezdeményez vele (Y1), akkor tudja, hogy van még egy országa a csoportban X2-nek. Így ha X2 szintet lép, vagy törli a gazdája, mert Y1 csúnyán szétütötte, akkor Y1 tudja, hogy számíthat majd esetleg bosszúra, vagy a harc folytatására. És ha X2(a nem hibernált) neve melletti F betűre kattintunk, akkor ki is írja, hogy mi a fagyasztott X1 ország neve és száma. Így Y1 tudja, hogy ki az akitől tartani lehet. Hozzátenném, hogy X1 országról semmiféle információ nem szerzhető a fagyás alatt (még gömb se!)

X2 addig ne léphessen szintet, amíg nem telt le az 1000 kör

- X2 ország teljesítette a küldetését, és a 2. szintről a 3. szintre lép, VAGY X2 kudarcot vallot és törölték: (Ha van a harmadik szinten egy újabb ország, akkor az első pontban leírtak szerint szintet léphet. Ha nincs, akkor egyszerűen szintet lép.) Ekkor X1 ország nem olvad ki rögtön, hanem a feljutás gomb megnyomásától számítva vár 500 kört. (Azt hiszem, hogy ezzel elhárítjuk a pénz átutalás problémáját, amit Ati fölvetett. Hiszen ennek tényleg létezik egyszerűbb módja, és pont a sok várakozás és vesztegelés miatt, nem fogják pénz fölhalmozásra használni ezt az opciót.) Hivatalosan ekkor ér véget a fagyás. Ezek után X1 országra a szintlépéskor megszokott védelemi szabályok érvényesek, és a neve is lila a pontlistán (Ha X2 1. szitről a 2. szintre való lépésekor, X1 ország szabadságon volt, akkor most is szabadásgra lép vissza. Ilyenkor természetesen a védelmi idő telik, de a piac használati tiltás ideje nem) X1 kiolvadásakor még egy dolgot tennék, a szintlépéshez szükséges teljesített köröket nulláznám.

Ezt az opciót, nem kötném se VIP-hez, se kék számhoz, se semmihez. Túl gyakran úgyse fognak élni vele, de amikor kell, akkor nagyon jól jön.

Nagyjából ennyi, ha kifelejtettem valamit, azt majd még úgy is hozzáteszem. Kicsit hosszú lett, de remélem így is érthető.
Reply With Quote