Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Amit írtam, az teljesen igaz. A legelsők földterülete (Pannonfölde) lényegében nem változik.
Az 1A összes földterülete fokozatosan csökken. Én most 220 orit látok és ebből azt látom, hogy tényleg csökken. A Big Gun tényleg 4 orit vitt fel, de többségében nem fedezéssel, hanem másoktól vették el. Ettől a csoport összes földterülete nem növekedett. Akik kiszorultak a topból, azok az összes földterületet egyértelműen csökkentették.
Ha az összes földterület csökken, a legelsők földterülete pedig nem változik, akkor az átlag földterülete csökken, az elsők távolsága az átlagtól növekedik.
Ettől én is tartok. Wand korlátozó javaslatai segíthetnének, de azt hiszem, ennyire nem lehet ezt elbonyolítani.
|
A csoport földterülete úgy tudna nőni, ha lehetne fedezni, lévén az hoz játéba új földet. Egyébként most egy jó darabig még csökkenni fog, és csakugyan félő, hogy változtatás nélkül is nőni fog a leszakadás a tophoz képest.
Mielőtt bárki félremagyarázná nem olcsó fedezésért lobbizok, csak a véleményem írtam le.