Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Az eleje beéréséhez annyit, hogy az 1A összes földterülete folyamatosan csökken a felfedezés módosítása óta. Ezen a csökkenő földterületen osztozunk úgy, hogy a legelsők földterülete lényegében nem változik. Tehát az átlag és a legelsők közötti távolság folyamatosan nő.
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azért ez így nem teljesen igaz. A Big Gun 4 orit vitt fel szép magasra a fedezés módosítása óta, a legelsők közé. Ezzel párhuzamosan sokan kiszorultak a topból, illetve az aktív játékból. Arwyl, Suzy, Bagoly, hogy csak az utóbbiakat említsem. Ebből 2 szk-n van, de gyakorlatilag esélytelen a visszatértük.
|
Amit írtam, az teljesen igaz. A legelsők földterülete (Pannonfölde) lényegében nem változik.
Az 1A összes földterülete fokozatosan csökken. Én most 220 orit látok és ebből azt látom, hogy tényleg csökken. A Big Gun tényleg 4 orit vitt fel, de többségében nem fedezéssel, hanem másoktól vették el. Ettől a csoport összes földterülete nem növekedett. Akik kiszorultak a topból, azok az összes földterületet egyértelműen csökkentették.
Ha az összes földterület csökken, a legelsők földterülete pedig nem változik, akkor az átlag földterülete csökken, az elsők távolsága az átlagtól növekedik.
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az átlag és a legelsők különbsége még jobban nőne, ha ez a javaslat megvalósulna.
|
Ettől én is tartok. Wand korlátozó javaslatai segíthetnének, de azt hiszem, ennyire nem lehet ezt elbonyolítani.