View Single Post
Old 09-05-2007, 12:35
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Mert biztonságérzete van, és az alkoholtól sokkal bátrabb/vakmerőbb.
És nem mondtam, hogy konkrétan felhozad, hgoy a toliknak csökkenjen, csak mivel itt a külsőn néha érdekes dolgokat lehet látni (pl fegyver + drágakő = lézerpuska...), és a tolik magas morálját igazságtalannak tartottad, gondoltam még mielőtt valakiben felmerül, hogy húzzuk le az övékét is, inkább megelőzöm a felvetését.

Nyilván, azt, hogy a nyertes csaták után kevésbé csökkenjen a katonai morál, azt a fenti hsz-aimban leírtak szerint nagyon is támogatom.

Ne tudd meg miket szívok a hadi orijaimmal, főleg szintlépéskor, amikor már (legalábbis én) nem szoktam kitámadni, hagyorsan lépni kell, vagy bármi van, ne vesszen a sereg, vagy ne pont lépés előtt tetszen meg egy üres ori, azt üt ki a top-ból... Szóval fél napig tuti nem mozdulok ki. Aztán szintlépés. Utána még 3 napig.
Aztán a következő szinten azt veszem észre, hgoy bezuhanok a csoport kellős közepére, és azt veszem észre, hogy 79% a katmorálom. Aztán még a hülye is bever, én meg még a hullákhoz is alig férek be...

Szóval az ötletet támogatom (kivéve azt , hogy egyáltalán ne csökkenjen), csak nehogy rossz irányba menyjen el. Lásd: az agyon offolt idióta javaslatokkal előrukkoló akárkik hozzászólásait, akik lézerfegyvereket meg ilyesmiket akarnak itt bevezettetni. Szóval nehogy a tolik szívjanak rá, mert a sok akárki, akinek vagy tolija vagy hadija vagy egyik fajta orija sem volt soha, állatságokat írnak ide be. Szóval veled vagyok Serg
Reply With Quote