Quote:
Originally Posted by Synkel
Olvasgatok itt csendesen.
Sikoly, szabad érdeklődni, mennyi idős vagy, ha már ennyire tisztában vagy a 40-50-60 évvel ezelőtti dolgokkal? Vagy egyszerűbb azt mondani, hogy hazugság minden amit a "győztesek" írnak, azaz mindennek az ellenkezője igaz, és az ellenkezője a királyság?
|
Kérdésedre válaszolva 19 éves vagyok szal elvileg 4 évet éltem a kommunizmusban de...
Volt egy dédapám aki visszajött a Don kanyarból és 10 évesen sokmindent elmondott.Van 2 nagypapám akik mind a 2 világháborút megélték nagymamáim szintén.Túléték szóval szerencsésnek mondhatóak az átélt borzalmakat leszámítva...A kommunizmosban tiszta rettegés volt ez életük úgy hogy semmit "szabálytalant" nem követtek el.1991-ben jött egy kis enyhülés amir "renszerváltásnak" hívnak.De mikor meglátta a TV-ben hogy apufajkás Horn Gyulát aki nem egy barátját verte agyon vagy lőtte le teljsen kiakad hogy ilyen MA megtörténhet hogy egy többszörös gyikost tüntessenek ki....
Engem érdekelt a múlt ezért kérdeztem őket.
u.i csak egy a hazug törtánelemre.Gondolom sokan tudják Augsburgi csata(955) a németek legyőzték a magyarokat ez a hivatalos álláspont.
Jártam ott.Egy kis kápolnában kódex le van írva hogy az északi magyarok győzték le a délieket a németektől kapott 1 kocsi aranyért...