Quote:
Originally Posted by Remedy
Lotr... Probalom szep turelmesen elmondani, hogy megertsd. Nem tudom az az eset hogy volt, de akkor nem volt fedezes modositas. De mindjart szamolgatok Neked, jo? Ha jol neztem, csak az en orimat, hogy odafedezzuk a Pannon kozelebe egyeniben, cirka 8 evig kellene nekem egyedul katonat termelni. Szerinted ez jo igy, ezt kellene tennem?
Hogy gondoltad megis az egymasnak esest? Most komolyan? Erdekelne, hogy atlatod-e a helyzetet, belegondoltal-e, vagy csak olyan szepen hangzik ezt mondanod?
|
Mondok egypárat.
A napokban fikáztátok le Arwylt, mert nem állt ki 3 oritok ellen verekedni, hanem kivitte a földjét. Ami mellesleg nem lett volna baj, de nektek egy gramot se adott belőle, ami viszont gáz ugye... Nektek 3 oritok áll 7 Pannonos alatt, mégse csináltok semmit, mert esélyetek sincs.
Nem magammal vitatkozok. Próbálj meg te megszabadulni a csőlátástól, és végre nem a gigaorik érdekeit nézni. A monro féle javaslat szintén harcot hoz, még földet se kell leadjatok, akkor miért kéne egy ilyet támogatni, ami kizárólag nektek jó?
Azzal kapcsolatban meg, hogy nem szereted a leküzdhetetlen akadályokat: Kérsz esetleg egy játék megnyerése gombot?