View Single Post
Old 09-04-2007, 13:59
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Mea Culpa
Valóban én írtam ezeket. Remy utálata nem játszik közre abban, hogy most ellene vagyok. Sokkal inkább az, hogy az 1/A topja kissé átalakult. Az első 30-ból 24 ország a 3 nagy klán tagja. Én a 30-dik vagyok, és miattam a klánom kifejezetten jó célpontja nálunk sokkal gazdagabbaknak, és erősebbeknek. Hasonló a helyzet Satiékkal, az egy szem 7k heki feletti orijuk miatt szívni fog az összes ha ez megvalósul.

Leadtuk a földet amit kellett, és leadjuk a jövőben is. Ha majd egyszer nem éri meg, lefordulunk, és hozunk játszani új orikat. Addig pedig megtesszük amit lehet.

Nem keresek vissza, de volt az elején pár hozzászólás kis oriktól, akiknek nem tetszett a változtatás, azzal lettek elhajtva, hogy ha egyszer nem is érinti őket, minek pofáznak bele. ( nem szó, hanem értelem szerint ) A témafelvető szintén a nagy orik problémájáról ír, nem általánosan A-ról, egyszerűen azért, mert magyarázhatjátok így utólag, hogy ez a kicsiknek is jó, azért 2k kört kivárni 1% földért, elég macerás lent.

És a Fegya féle topicból idevágott idézethez egy szót. Azt még most is támogatnám azt hiszem. Ott arról volt szó, hogy az ütéshez hadüzi kell, ráadásul a támadó klán 20% malussal küldi a seregét.
És itt van a kutya elásva. Ez nem érdeke a nagyklánoknak, mert ez sokkal inkább őket teszi elérhetővé, őket kényszeríti arra, hogy a nyugis termelést feladva életképes orikat építsenek, ne csak szövegeljenek a kicsiknek, hogy nem sírni kell, hanem játszani. Lehetne játszani fent is, nem csak arra várni, hátha eléggé megnő valaki (ha esetleg mégsem, akkor majd módosítunk szabályt, hogy korábban is lehessen ütni), és ki lehet tenni ellene 1-2-3 orkot a klánból.

Nem személyeskedésnek szánom, bár annak fogjátok tartani, de Reaktor minket "megrótt" amiért szétmentünk az Ovi elől, és jobban jöttünk ki a csatából mint ők, ugyanakkor ők se keresték nagyon a lehetőséget, hogy az Ovival elbánjanak, pedig nekik lett volna, és az ovitól földet is tudnának hozni. Az nem kell, csak a kicsiké, akik háttér híján nem tudják felvenni a harcot.
Reply With Quote