Hát megjött a support válasza.
Természetesen nem oldott meg semmit, sőt még a sablonszöveg sem igazán volt találó.
Az orim tönkre volt menve, ezt egy sima gömbbel lehetett volna ellenőrizni. Erre azt válaszolták, hogy vedd fel a harcot! :-D
Azt is írták, hogy ha sok ellenségem van számíthatok ilyenre. Beszéltem az egyikkel és azt se tudta ki vagyok. Sőt, ha egy héttel korábban vagy később jövök, nem is történik velem ez. (Gondolom, akkor mással.) Szal ez sem passzolt.
Kár, hogy még csak el sem gondolkodtak azon, hogy mi a helyzet. Ha egy kezdővel csinálták volna ugyanezt már bőven törölt volna. A feléért is. Arról nem is beszélve, ha én csinálom ezt valakivel, már anarchban vagyok.
De ezt az állásfoglalás a törlés ütésigről. Ez minek van?
Egyébként ez a gondom is úgy oldódott meg, mint a fordulásom. Akik a fordulást gátolták leléptek, most meg, akik szétkaptak, azok hagyták abba. Igaz utána kaptam 7 fosztást, meg földfoglalást, de ők tényleg a javakért jöttek. Meg gondolom a morálért. :-D
pea
ui.:Az angol V-ben nem tudok kimenni a fórumra. Ezt tudja valaki, hogy mitől lehet? Én úgy tudom, hogy mivel fordult oriról van szó, ezért láthatnám vele az összevont forumot is. Ehelyett a külső forumra dob.
|