View Single Post
Old 09-03-2007, 11:45
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
ilyen hozzáállással nem hiszem, hogy meg fogod győzni a másik oldalt... nem értem, hogy miért kell lenézni azokat, akiknek nem tetszik az ötlet? szerintem elég nagy arányban érkeztek erre a javaslatra ellenérvek ahhoz, hogy már ne lehessen sírásnak nevezni... ezek tények...

ha megoldást akartok találni a nagy országok problémáira, akkor olyan megoldást keressetek, amivel elősegítitek az egymás közötti harcokat. ja, hogy kényelmesebb a kisebbeket ütni? én kérek elnézést...
Egyáltalán nem nézem le a másik oldalt, csak nem érzem ellenérvnek azt, hogy a nagyok bántani fogják a kicsiket, mert a nagyoknak ha pl csak 1+2%-ba kerülne egy ki- és belépés, még akkor sem biztos, hogy megérné.. a kisebbeket lehet, hogy elkapják egy karikára, de aki olyan magasságban van már, hogy egy nagy orinak megérje a ki-belépés, akkor azt mondom, hogy annak az országnak már illő lenne vagy megvédenie magát, vagy legalább visszatámadnia..
A fő problémám a másik oldal hozzáállásával, hogy CSAK azt látja a javaslatban, hogy a gonosz nagyok beverik a szegény kicsiket.. azt már nem, hogy lentebb is talán megindulna a klánok közötti mozgolódás..

Nem mellékesen, mivel nem játszom pillanatnyilag A-ban, nem hiszem, hogy elvakultan támogatnám bármelyik oldalt is.. egyszerűen csak próbálom reálisan felmérni a helyzetet és a körülményeket.. amúgy hosszútávon biztos, hogy a nagyok érdekeit is szolgálná ez az újítás, hiszen lenne esélye másoknak megközelíteni őket, így akár préda is kerülhetne a közelükbe.. de ez akár lehet kétélű fegyver is, hiszen van amikor a fagyi visszanyal..

Én nagyon örülnék neki, ha nem mindenki csak áldozatnak gondolná magát, hanem érezne magában annnyit, hogy elgondolkodjon azon, hogy nyugodtan lehet Ő is vadász.. elhiszem, hogy kényelmes azon keseregni, hogy bántani fognak.. de mi lenne, ha azt mondanátok, hogy támadni is tudtok..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote