View Single Post
Old 09-03-2007, 09:05
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...ghlight=srychy
Erre a topikra gondoltam ekkor.
Nem tudom hogy a fórumozó mennyire állított igazat, mert nem látok bele az eseményekbe, de ha igazat mondott, akkor ettől féltem, és ezt neveztem sajnálatos eseménynek.
lagen pedig saját állítása szerint feltörte a Hódító szerverét. Ja meg asszem langelikaboxi is. Nem hiszem, hogy mindent el kell hinni, amit valaki ír.

Nyilván az, hogy valakinek van egy béna országa, 10 tolvajjal, és elkezdi a másik tolvajait ölni, vagy mészárolni, csak azért, hogy majd egyszer, úgy 2 hónap múlva beférjen hozzá, nem elfogadható, de ez nem jksz miatt, hanem ez kimeríti más játékának szándékos tönkretételét. Erről hosszas beszélgetés olvasható az erről szóló topicban.

Az sem elfogadható, hogy a semmiből, minden előzmény nélkül, 2-3 mf ország nekiáll rengetni valakit napokon keresztül, felváltva, hol az egyik, hol a másik, majd ezt utólag azzal magyarázzák, hogy majd egyszer meg akarták támadni. (A konkrét eset ugye.)

Ez nyilván a fenti kategóriát is kimeríti már önmagában is, ha azonban hozzávesszük, hogy ezt egyszerre több ország műveli, akkor még kevésbé elfogadható.

Ez azonban nem "sajnálatos esemény", hanem annak biztosítása, hogy a játék tiszta marad, és a többség által élvezhető.