View Single Post
Old 09-03-2007, 00:12
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
es vajon miert is kene kulonosebben bantani az illetot? mit is artott kubbinak es a szovijenek? semmit...

az a bune, hogy ki merte vedeni a szovijenek a tamadasat? vagy utana nem tetszett neki a 4 renges? total nem artott nektek es ti elkezdiktek porra rengetni, meg valszeg majd a seregekkel is szetkapni.

es meg ti akarjatok feljelenteni fenyegetozesert es a hangnemert. itt meg mindenki adja alatok a lovat. ha nem haragszol ez a nem fair. legalabbis az en meglatasom szerint.

sztem hagyjatok beken. az agresszor ti vagytok es nem o. o meg probal uzengetni ahogy tud, persze nem jo oldalrol kozelitett, de ettol fuggetlenul mas "bune" nem volt.
Te valamit benéztél Smooth.
A 4 rengés nem igazán porrá rengetés... Kaptam én már 13 is egy fordulóban
Az meg hogy kell a földje, az nem bűn. Vagy te soha nem mész földért senkire? Gondolom, még egy szegény ártatlant nem ütöttél be?
Pont azt írtam, hogy nem megyünk pusztítani, de a földért igenis akkor már elmegyünk. És egy katonai játékban nem azt nevezném agresszornak, aki játszik, hanem azt aki fenyegetőzik? Vagy az neked nem bűn szegénykénél, mikor mást az ilyen kényszer ügynokök miatt lehet hogy tévesen tesznek át? Esetleg ezért nem érdemelné meg a leckét?
Vagy te mire gondolsz, ártatlan címen?

Last edited by Kubbi; 09-03-2007 at 00:15..