View Single Post
Old 09-02-2007, 22:50
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
Serg, az a 22 ország mi a fenének tiltakozna ez ellen, amikor egy lehetőséget tesz nekik olcsóbbá mások ellen, miközben ugyanez a lehetőség ellenük nem működik: ugyan ki a fene tudna ráállni klánszinten a klánjukra úgy, hogy ez meg is érje neki?

Valahol olvastam (csak már nem találom), hogy ez nem csak a nagy, hanem a kisklánoknak is előny lenne. Megpróbáltam elképzelni: a nagyklánból kiválik egy (vagy több) ország, egy külön klánba, hogy beverjen egy kissebbet. Viszonzásul, a kisklánból is kiválhat egy (vagy több) ország, hogy beverje a nagyklánt? Ugyanmár... A dolog csak lefelé működik, de mit csináljon az, aki valamiért már mégsem használhatja? Vagy azért, mert nincs topköre, vagy azért, mert eleve a legkisebb klán tagja. És a 'csúnya nagy orik előnye' dolog már mintha a levlistán is élt volna, szóval jó régi beidegződés. És nem tudok rólla, hogy mostanában már ne lenne alapja!
Kedves Életfa!Nagyon örülnék ha nem csak megnéznéd mit írok, hány sort hanem el is olvasnád!Magyarázd el nekem hogy minek váljak ki a klánból?Azt írtam le fentebb hogy ezeknek a milló körüli országoknak már az 500Kponton lévőktől is sokkal kevesebb föld jönne lévén a klánlétszám különbsége is csökkenti a foglalás mértékét tehát ha van egy 500k pontos ország és a klánjában még 3 db kisebb ori akkor két tényező miatt szinte nem foglal földet: az egyik a legnagyobb országok aránya 1 millió vs 500.000 és a létszámkülönbség miatti4-1=3% al kevesebb zsákmány szal nem értem miért kapálózol olyan dolog ellen ami nem is érint téged vagy van egy 400-500k pontos orid az 1A ban?
Reply With Quote