09-02-2007, 22:50
|
Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Serg, az a 22 ország mi a fenének tiltakozna ez ellen, amikor egy lehetőséget tesz nekik olcsóbbá mások ellen, miközben ugyanez a lehetőség ellenük nem működik: ugyan ki a fene tudna ráállni klánszinten a klánjukra úgy, hogy ez meg is érje neki?
Valahol olvastam (csak már nem találom), hogy ez nem csak a nagy, hanem a kisklánoknak is előny lenne. Megpróbáltam elképzelni: a nagyklánból kiválik egy (vagy több) ország, egy külön klánba, hogy beverjen egy kissebbet. Viszonzásul, a kisklánból is kiválhat egy (vagy több) ország, hogy beverje a nagyklánt? Ugyanmár... A dolog csak lefelé működik, de mit csináljon az, aki valamiért már mégsem használhatja? Vagy azért, mert nincs topköre, vagy azért, mert eleve a legkisebb klán tagja. És a 'csúnya nagy orik előnye' dolog már mintha a levlistán is élt volna, szóval jó régi beidegződés. És nem tudok rólla, hogy mostanában már ne lenne alapja!
|
Kedves Életfa!Nagyon örülnék ha nem csak megnéznéd mit írok, hány sort hanem el is olvasnád!Magyarázd el nekem hogy minek váljak ki a klánból?Azt írtam le fentebb hogy ezeknek a milló körüli országoknak már az 500Kponton lévőktől is sokkal kevesebb föld jönne lévén a klánlétszám különbsége is csökkenti a foglalás mértékét tehát ha van egy 500k pontos ország és a klánjában még 3 db kisebb ori akkor két tényező miatt szinte nem foglal földet: az egyik a legnagyobb országok aránya 1 millió vs 500.000 és a létszámkülönbség miatti4-1=3% al kevesebb zsákmány szal nem értem miért kapálózol olyan dolog ellen ami nem is érint téged vagy van egy 400-500k pontos orid az 1A ban?
|