09-02-2007, 19:37
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Igenis kérdés, hogy mennyiért vernek le, mert a környezet miatt a nagy orik sokkal könnyebben tudnak termelni. Lent a kisebb termeléshez nagyobb fogyasztás párosul.
A támadni készülő klán beépíti a kirakandó országait akár 95% barakkra, azaz életképtelenre, belengeti a morálját, hogy a megfelelő időben 100% legyen két nyíllal felfele, sereggel, pénzzel, és tartalékvagyonnal ellátják nehezebb időkre. Ezekkel szemben áll az, hogy nincs tábornokbónusz, azaz csak 95% ork tudós barakk megy, nem kapnak +20%-ot. Azért én nem merném kijelenteni, hogy a védő előnyben van.
Senki nem vitatja a játéktudásotokat. Nem mondtam, ( és más sem, amennyire emlékszek ), hogy érdemtelenül lennétek ott, ahol vagytok. Viszont ti nálatok gyengébb képességű, rosszabb háttérrel rendelkező játékosokkal akartok hadakozni, amit azok (mi) talán nem kell feltétlen örömmel üdvözöljünk.
|
Nekem mar csak egy olyan kerdesem lenne, hogy ezt a 95% barakkot, amivel ennyit peldaloztok, honnan almodtatok meg? Es hanyszor csinaltatok meg?