View Single Post
Old 09-02-2007, 16:39
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
Serg, az a 22 ország mi a fenének tiltakozna ez ellen, amikor egy lehetőséget tesz nekik olcsóbbá mások ellen, miközben ugyanez a lehetőség ellenük nem működik: ugyan ki a fene tudna ráállni klánszinten a klánjukra úgy, hogy ez meg is érje neki?

Valahol olvastam (csak már nem találom), hogy ez nem csak a nagy, hanem a kisklánoknak is előny lenne. Megpróbáltam elképzelni: a nagyklánból kiválik egy (vagy több) ország, egy külön klánba, hogy beverjen egy kissebbet. Viszonzásul, a kisklánból is kiválhat egy (vagy több) ország, hogy beverje a nagyklánt? Ugyanmár... A dolog csak lefelé működik, de mit csináljon az, aki valamiért már mégsem használhatja? Vagy azért, mert nincs topköre, vagy azért, mert eleve a legkisebb klán tagja. És a 'csúnya nagy orik előnye' dolog már mintha a levlistán is élt volna, szóval jó régi beidegződés. És nem tudok rólla, hogy mostanában már ne lenne alapja!
nem csak kisklán vs nagyklánban gondolkodj, hanem pl az Ovi alatt is lehetne így csatározgatni könnyebben és így elindulni felfele. Xepivel meg egyetértek abban, hogy így talán még a nagyklánok is összecsapnának, mert ha 1ikből kiválnak a másik kapva kaphat az alkalmon, és kimehetnek tőlük is. ez persze csak akkor lesz reális, ha a közepes klánok feljebb másznak, és már nem 0-át vinnének a nagyok tőlük.
Amúgy meg a csúnya nagy kilépő orikról az a véleményem, hogy azok a klánok, akik számukra már elérhetőek lesznek, közel se mondhatóak amatör kisklánnak.
ráadásul, ez a kezdő A-soknak is kedvez, mert nem biztos hogy egyből megtalálja a magahelyét A-ban és megjár 4-5klánt amire ráérez az izére és belép egy komoly klánba.
Én támogatom az ötlet, de nem top30-al, hanem mindenkire 0-ától

Reply With Quote