View Single Post
Old 09-01-2007, 11:39
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Na én remélem utoljára irok ide.

Remy:
Volt neved az elött hogy a Big Gunba beléptél ?
Te is ugyan ugy fordultál annó 2/B böl mint más és hiába voltál modi az Angolba akkoiba is noname voltál.
Azota vagy valaki mikor bevettek a Bigesek. (Köszödnekik)
Nekem meg már akkor volt hirem mikor még nem is jácottál...
Kedves Sati, azt szeretnem kerdezni, hogy ezen frocsogesednek mi koze van a topichoz? Szemelyes ellenteted, es gyulolkodesed irhatod akar zoldben, akar itt uzenetben. En most is "noname" vagyok, nekem a baratok a fontosak, nem az orszagom. Legy boldog a nagy hireddel, amugy pedig 2000. 04. ota jatszom, de Te mar akkor is biztos elismert, es szuperprofi jatekos voltal. A szad az nagyon nagy, viszont mutatni semmit nem lattam toled. Egyeniben kulonosebb megeroltetes nelkul beutottem a torony es kocsma nelkuli, 74%os kat moralu orkodat, klanrol meg jobb ha nem is beszelunk, sajnos ugy tudtunk ratok menni, ketszer is, hogy vedeni sem tudtatok, es ha full barakkal visszajottok, akkor is pattantok. Ennyire "jackpot" klanutest meg nem is lattam eletemben... Koszonhetoen az irtozatos sok termelo epuleteknek es rettento rossz moralotoknak... De ettol egyaltalan nem tartom magam jo, vagy hires jatekosnak, es ez nem is izgat, bevallom...

Sajnalom Sati, innentol nem tudom komolyan venni a szavaid, es megkernelek, hogy ne szemelyes ellenteted vezesd at a temaba, ne offold teljesen szet, hanem csak a temaval kapcsolatos dolgokat ird le, ha gondolod, nagyon szivesen nyitok egy "Ki mennyire utalja Remyt" topicot, es oda azt irsz, amit csak a szived diktal.

Last edited by Remedy; 09-01-2007 at 11:45..
Reply With Quote