Na én remélem utoljára irok ide.
Remy:
Volt neved az elött hogy a Big Gunba beléptél ?
Te is ugyan ugy fordultál annó 2/B böl mint más és hiába voltál modi az Angolba akkoiba is noname voltál.
Azota vagy valaki mikor bevettek a Bigesek. (Köszödnekik)
Nekem meg már akkor volt hirem mikor még nem is jácottál...
Hege: amit irtál a szük látokörröl az kicsit sértő de nem baj.
Deni:
Neked meg anyi hogy probál hasonlo klánba belépni mikor fellépsz amibe sokan a kicsik belépnek nem mingyárt olyanba mint a Sárkié és a Szkara volt.
1 et akarok megértetni.
Amig ti ott fent MNT-be termeltek ami marhára sok szerintem majdnem duplája annak amit mi termelünk vagy lehet 3-4 x e is
mi itt lentebb folyamatos háboru és terror alatt álunk.
Aki azt mondja nincs igazam az dobja az első követ...
Ha behozzák hogy 10k kör után 0% vagy 500 hekit keljen leadni + behozzák azt is hogy ne lehessen hiénázni se egyénibe se klánilag mert a pontérték nem fog változni azonnal és ezzel a klán pontlista sem frissül akkor igaz mindenkinek jó lenne de föleg a nagyoknak mivel a kicsik is ki be lépkedhetnének hogy kirakjanak klánt de az a 10k kör az meg nem lenne meg a kicsiknek csak a bazinagy oriknak.
De ha pl nem hoznák be a hiénázás megszünését akkor csak is klánnal lehetne hiénázni mivel azért talán vannak a kicsik közt is olyan emberekl akik nézik a klán pontlistát.
De egyénibe viszont nem fognak tudni hiénázni ez viszont 2:1 a nagyoknak mivel elérhetetlenek.
De Mint irtam a nagy klánokba sok pénz van kilép 1 ori visz 20 milliárdot mert mért ne megtermelték MNT-mellet szal kiszál és csinál 50 rakit min. 76% barakot de abba a klánba amit támadna mint már mondtam van tanya hogy ne keljen venniük gabinát.
van könyvtár hogy ne keljen venniük tekercset.
van kovács és csakis azért mert igaz most olcso a fegyver de ne keljne kiadni rá pénzt és esetleg termeljenek...
Ez tipikos Tyson vs Sati harc lenne...
És mint hege mondja hogy szük látókörüek vagyunk kimongya ezt hogy bekellene hozni a Nagyok 80% ba és ki ellenzi olyanok mint pl én kicsik.
Nem mi vagyunk a szük látokörüek hanem te vagy ti mert az is belekell venni ha pl minden más is belekerülne a javitásba és nem csak ez az ujittás amit a Remedy javasolt akkor mekkora hasznot huztok ??
és ha kiléptek soxor akkkor igensi keljen arra áldozni mit most is az ovoda csinált hogy többet kelett leadni mint amit hoztak
ez tipikus leves
Többe kerül a leves mint a hus tipikus igaza.
Ha kiléptek nem kell arra rááálni hogy pl 3000 hekit leadtok de 6000 hekit akartok vinni.
Elnézést de ezt le akartam irni mindenkitöl.
Még valami:
Remy:
igen bazinagy az országod azt látom és teljessen igazad van abba és megvéddelek hogy te nem tudnál kilépni egyénibe de amint lehetöséged lenne 1 x is azonnal kilépnél és belépnél és ütnél.
és ezzel lenne a bajjom hogy a top 30 orszák és a többiek között akkora ür lenne mint most az én országom és pl a Xepi országa között akár hiszed akár nem.
Last edited by Hmmm... Sati; 09-01-2007 at 11:34..
|