Quote:
Originally Posted by Remedy
Te ennyire .... vagy, tenyleg? Azt hiszed, azert nyitottam ezt a topicot, mert en ki akarok lepni egyeniben, es utni akarok? Akkor kerlek, mutass egy olyan klant egyeniben, akiktol egyedul nem 0 foldet hoznek...
Ha nem tudsz, fogd be a szad, es ne irkalj alaptalan hulyesegeket. Koszi.
Ja, es ez Lotrnak szol, o is csak az tudja hajtogatni, hogy en akarok utni. En pl nem is tudok, fogjatok mar fel
Ugy latom Sati es Synkel utan Lotrnak es Smoothnak is fel kell kerulnie a mellozott listamra, mert egyszeruen felidegesitenek a butasagaikkal
Jelzem, en innentol ki is vonultam, mert csak par ember latja at mirol van szo, a tobbieket pedig ugysem lehet eltantoritani a "jaj, csunya nagy orik, megint olyan szabalyokat akarnak hozni, ami csak nekik jo" szovegtol. 
|
Öööö Remy, hadd kérdezzek vmit te látod az orid vagy én?
Én csupán feltételeztem, némi indítatást a javaslat mögött, és amennyiben nem Te de klánodon belül sok ember érdeke lehet, ugyanaz. Természetesen már megfigyeltem, h minden ellenérv butaság, hablaty...
Sajnálom, h jelenleg patt helyzet van, de kb 3 nap sem telt a Szkara távozása óta és máris itt sírtok, nem tudom de sztem gondolkodni kéne és ne egyből javasolgatni átgondolatlan változtatásokat... Ha nem így lenne akkor mértnem dobtad be korábban eme javaslatot? Talán mert eddig nem volt gondod?
Ha pár ember látja át a többség meg nem, akkor vajon ki az önérdekektől vezérelt?
De én vegyük úgy nem szóltam, mivel jelenleg teljesen semleges vok...